فهرست مطالب

پاسداری فرهنگی انقلاب اسلامی - پیاپی 28 (پاییز و زمستان 1402)

نشریه پاسداری فرهنگی انقلاب اسلامی
پیاپی 28 (پاییز و زمستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/07/30
  • تعداد عناوین: 10
|
  • ارائه الگوی نظام مطلوب امنیت در حکومت اسلامی
    محمدحسین شادمان فر، محمدحسین علیپور* صفحه 1

    نظام‎های اجتماعی چینشی هدفمند از عناصر و اجزاء به هم پیوسته در راستای غایت حاکمیت است و کارآمدی حاکمیت منوط به ارایه الگویی منسجم از تصویر مطلوب هر یک از نظام‎های مذکور مبتنی بر مبانی نظری خود می‎ باشد. در این میان «امنیت» به عنوان یکی از اساسی‎ترین خرده نظام های نظام «سیاست و حکمرانی» به دلیل تاثیر مستقیم در ایفای نقش تنظیم‎کنندگی سایر نظامات، از اولویت بیشتری جهت طراحی الگوی مطلوب برخودار است. پژوهش حاضر با مبنا قرار دادن اندیشه مقام معظم رهبری در تلاش است به این پرسش که «الگوی نظام مطلوب امنیت در حکومت اسلامی مبتنی بر اندیشه مقام معظم رهبری چگونه است؟» پاسخ دهد. پژوهش حاضر از نظر فلسفه پژوهشی، تفسیری و مبتنی بر تفسیر داده ها است؛ و از نظر هدف، تحقیقی توسعه ای است. رویکرد پژوهشی این تحقیق، رویکرد استقرای بوده و پژوهشگران به دنبال الگویابی مبتنی بر تفسیر داده ها بوده اند. در این راستا 160 سخنرانی از مقام معظم رهبری که در آنها به موضوع امنیت پرداخته شده است، جمع آوری و به با استفاده از روش تحلیل مضمون، تجزیه تحلیل شده است. در مجموع 122 شناسه از این منابع استخراج شده سپس در 20 مضمون پایه خوشه بندی و در نهایت 4 مضمون «مبانی امنیت»، «چاچوب مفهومی امنیت»، «اصول و ارزش‎های حاکم بر امنیت» و «پیاده‎سازی امنیت» به عنوان مضامین فراگیر انتخاب شده‎ اند.

    کلیدواژگان: امنیت، نظام، حکومت اسلامی، مقام معظم رهبری، تحلیل مضمون
  • تطبیق شاخص های الگوی فرماندهی شهید سلیمانی در فرماندهی انتظامی
    ابراهیم داودی دهاقانی* صفحه 2

    رهبری در سازمان های نظامی و انتظامی موضوعی است که نیازمند هماهنگی با الگوهای موفق فرماندهی در سطح ملی و بین المللی است. یکی از الگوهای موفق و برجسته فرماندهی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و چهره بین المللی مقاومت، الگوی فرماندهی سردار شهید قاسم سلیمانی است که پژوهش حاضر با هدف شناخت میزان تطبیق شاخص های رهبری فرماندهان صف دانشگاه علوم انتظامی امین با الگوی فرماندهی شهید سلیمانی انجام شد. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر طرح تحقیق، ارزیابانه است. 408 شاخص سبک رهبری فرماندهان صف با 154 شاخص الگوی فرماندهی شهید سلیمانی مقایسه شدند. تحلیل داده ها به روش توصیفی انجام شد. در مجموع 26 شاخص یکتا در مقایسه یافته های بعد معنوی و ارزشی، 48 شاخص یکتا در مقایسه یافته های بعد فرماندهی و مدیریتی و 28 شاخص یکتا در مقایسه یافته های بعد فردی و رفتاری به دست آمد. براساس نتایج به دست آمده از تطبیق شاخص های فرماندهان صف با الگوی فرماندهی شهید سلیمانی در بعد معنوی و ارزشی اگرچه شاخص های مصمم بودن و پشتکار، انصاف، آرامش، آمر به معروف و ناهی از منکر، عدم افراط و تفریط در امور جزو شاخص های اختصاصی سبک رهبری فرماندهان صف است اما در بین شاخص های اختصاصی الگوی فرماندهی شهید سلیمانی، شهادت محوری، شوق و آرزوی شهادت، آمادگی برای شهادت، بصیرت، آرمانخواهی و آزادگی، ساده زیستی، دوری از تجمل و اشراف از برجسته ترین ویژگی های معنوی و ارزشی شهید سلیمانی است که جا دارد در سبک رهبری فرماندهان صف دانشگاه برای آن جانمایی شده و به آن توجه ویژه شود.

    کلیدواژگان: شاخص های فرماندهی، فرماندهی انتظامی، الگوی فرماندهی شهید سلیمانی، فرماندهان صف، دانشگاه علوم انتظامی امین
  • استخراج استعاره های فرماندهان مبتنی بر اندیشه مقام معظم رهبری
    احسان ملانوری شمسی*، خلیل نوروزی، محمدمهدی منتظری، احمد مخدومی صفحه 3

    فرماندهی، رهبری و مدیرت از مباحثی است که ذهن بسیاری از اندیشمندان را به خود مشغول کرده است. اما آنچه در واقعیت تاریخ، حقیقت فرماندهی و رهبری را به درستی نمایان می سازد، نقش فرماندهان و رهبران در امنیت، افتخار، اقتدار و پیشرفت کشورها و ملت ها است. از این رو، این مقاله در پی آن است، با استفاده از روش نظریه پردازی مبنایی به تجزیه و تحلیل اندیشه مقام معظم رهبری پرداخته و رهبری نظامی را از منظر معظم له تبیین نماید. در این تحقیق، کلیه بیانات، احکام و مکتوبات حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) منتشر شده به صورت رسمی در تارنمای معظم له از سال 1367 مورد بررسی قرار گرفت. 322 مفهوم، 40 مقوله و 12 استعاره مبتنی بر مقوله ها استخراج گردید و سپس بر اساس پرسشنامه های تحلیل سسلسله مراتبی (AHP) و در دو دور توزیع پرسشنامه نظر خبرگان رتبه بندی شد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که با توجه به سه مولفه وضوح استعاره، خوانش و تطابق حداکثری با انتظارات رهبری و کارکرد آن در عرصه عمل، استعاره «جهادگر» مناسب ترین استعاره از دید خبرگان معرفی گردید.

    کلیدواژگان: مدیریت، فرماندهی، رهبری، استعاره، جهادگر
  • تحلیل روند جامعه پذیر نمودن ارزشهای انقلاب اسلامی، فرصتها و چالشها؛ با تاکید بر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
    احمد بخشایش اردستانی*، علی حمزه پور، محمد توحیدفام، مصطفی ابطحی صفحه 4

    انتقال ارزش ها و هنجارهای اجتماعی طی فرایندی روی می دهد که اصطلاحا «جامعه پذیری» نامیده می شود. اگرچه جامعه پذیری در مراحل مختلف خود از روند متفاوتی برخوردار است، اما دایمی است. مهمترین کارکرد جامعه پذیری، حاکمیت ارزش ها بر کنش های اجتماعی اعضای جامعه است. ارزشهای هر جامعه ای از طریق فرایند جامعه پذیری، حفظ و ارتقاء می یابد. نهادهای متولی امر جامعه پذیری طیفی را از خانواده، مدرسه، دانشگاه، رسانه و... را شامل می شود که هر یک در امر جامعه پذیری به ایفای کارویژه خود می پردازند. در این مقاله با تمرکز بر نقش و کارکرد جامعه پذیری در دانشگاه، تلاش شده است پاسخ سوال اصلی مبنی بر اینکه:«روند جامعه پذیر نمودن ارزشهای انقلاب اسلامی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران در چهار دهه گذشته در ایران، بر اساس نظریه ساختار- کارگزار چگونه قابل تبیین است؟» با روش توصیفی-تحلیلی، تحلیل مضمون و روش داده بنیاد پاسخ داده شد. بر اساس الگوی پیشنهادی حاصل از روش داده بنیاد مبتنی بر رویکرد استراوس- کربن، در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن بررسی شرایط علی، عوامل مثبت و منفی مداخله گر و زمینه ای به ارایه راهبردهای ایجابی و سلبی و بیان پیامدها پرداخته شد.

    کلیدواژگان: الگو، جامعه پذیری، ارزشهای انقلاب اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه
  • -الگوی سایبرنتیکی تعادل عملکرد شغلی، اجتماعی و فردی کارکنان حرفه ای بانک ملی ایران
    فهیمه علیخانی*، حسن امیری، قنبر امیرنژاد صفحه 5

    هدف این پژوهش، تعیین الگوی سایبرنتیکی تعادل عملکرد شغلی، اجتماعی و فردی کارکنان حرفه ای بانک ملی ایران بوده است. از لحاظ هدف، کاربردی و از نظر ماهیت از نوع تحقیقات اکتشافی می باشد. جامعه آماری این پژوهش یک جامعه شامل متخصصان و خبرگان (ترکیبی از اساتید دانشگاه و صاحب نظران این حوزه و مدیران باتجربه در حوزه بانکداری) در حوزه تعادل کار و زندگی است. پژوهش حاضر با رویکرد کیفی و به روش نظریه زمینه ای انجام شد. ابزار پژوهش مصاحبه نیمه ساختار یافته بود. با بهره گیری از روش نظریه زمینه ای، داده های حاصل از مصاحبه های انجام شده با 15 نفر از متخصصان، خبرگان و افراد ماهر بانک ملی ایران، طی سه مرحله کدگذاری باز (اولیه)، محوری و گزینشی (انتخابی) انجام شد. کدهای باز شامل 93 مفهوم و کدهای محوری شامل هفت مقوله عمده است که عواملی چون: نظارت و کنترل، پیوندهای سست و سخت، تعاملات، تصمیم گیری، سلسله مراتب، رهبری و توازن در مدیریت شناسایی گردید. به انجام مصاحبه ها تا رسیدن به نقطه اشباع نظری ادامه دادیم، یعنی انجام مصاحبه جدید به ایجاد کد جدیدی منجر نشد و این نشان دهنده پایایی پژوهش حاضر می باشد. همچنین کشف وبازرسی بصورت رفت و آمدی انجام شد. نتایج تحقیق نشان داد که در شرایط زمینه ای، عواملی چون پیوندهای سست و سخت (رابطه قوی، رابطه ضعیف) و تعاملات (تعامل بالادست، تعامل پایین دست)؛ در شرایط علی، عواملی چون تصمیم گیری (تصمیم گیری فردی، تصمیم گیری جمعی) و سلسله مراتب (بازخورد فردی سلسله مراتب، بازخورد جمعی سلسله مراتب) و در شرایط مداخله گر عوامل نظارت و کنترل (اصلاحی، هدایتگر) شناسایی شدند.

    کلیدواژگان: تعادل کار-زندگی، سایبرنتیک، عملکرد شغلی، عملکرد اجتماعی، عملکرد فردی
  • بررسی استلزامات تحقق جامعه اسلامی در اندیشه مقام معظم رهبری
    رسول ملائی*، غلامرضا بهروزی لک صفحه 6

    از دیدگاه اسلام بر خلاف دیدگاه های غربی، فرد و جامعه هر دو اصالت دارند. در این چارچوب، مسایلی مانند مقاومت و فضایلی مانند جمع گرایی، ایثار، از خودگذشتگی، کمک به هم نوع در عمل معنا و مفهوم پیدا می کند. هدف از پژوهش حاضر بازسازی معنایی جامعه اسلامی از منظر مقام معظم رهبری و ارایه الگوی پارادایمی آن بر اساس نظریه داده بنیاد بود. داده های پژوهش حاضر از بیانات و نوشتار رهبر معظم انقلاب مرتبط با مساله و موضوع پژوهش استخراج گردیده که با روش هدفمند تا اشباع کامل نظری پیگیری گردید. پس از تجزیه و تحلیل داده ها، و گذار از مرحله کدگذاری اولیه، محوری و انتخابی تیوری جامعه اسلامی در قالب یک الگوی بصری و با تاکید بر شرایط علی، شرایط زمینه ای، شرایط مداخله گر، راهبردها و پیامدها نشان داده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که عوامل گوناگونی از جمله استلزامات بنیادین، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی می توانند در تحقق جامعه اسلامی از منظر مقام معظم رهبری تاثیرگذار باشند. با توجه به نتایج پژوهش حاضر می توان بیان داشت که در صورت همراهی و هماهنگی کارگزاران و مردم در نظام اسلامی می توان به تحقق جامعه اسلامی به عنوان یکی از فرآیندهای تحقق تمدن نوین اسلامی در اندیشه مقام معظم رهبری امیدوار بود.

    کلیدواژگان: جامعه اسلامی، مقام معظم رهبری، داده بنیاد
  • بررسی تاثیرتعامل بین ارتباطات رسانه های اجتماعی،آگاهی از برندوتصویر برنددرمقاصدگردشگری(مورد مطالعه: استان زنجان)
    عباس محمودی*، البرز حاجی خانی صفحه 7

    هدف از این مطالعه بررسی تاثیرتعامل بین ارتباطات رسانه های اجتماعی،آگاهی از برندوتصویربرنددرمقاصدگردشگری(مورد مطالعه: استان زنجان) بوده است. روش تحقیق به صورتپیمایشی_ توصیفی است.جامعه آماری پژوهش شامل گردشگران استان زنجان می باشد. در کل تعداد 385 نفر از این گردشگران در این پژوهش شرکت کردند. نمونه گیری غیربصورت تصادفی در دسترس بوده و برای تجزیه و تحلیل دجامعهآماری پژوهش شامل گردشگران استان زنجان می باشد. در کل تعداد 385 نفر از این گردشگران در این پژوهش شرکت کردند. نمونه گیری غیربصورت تصادفی در دسترس بوده و برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی" آزمون رگرسیون خطی" با استفاده از نرم افزارSpss20استفاده شده است. بر اساس نتایج این تحقیق میتوان گفت که ارتباطات رسانه های اجتماعی تولید شده توسط سازمان گردشگری بر آگاهی از برند و تصویر برند تاثیر مثبت و معناداری دارد. ارتباطات رسانه های اجتماعی تولید شده توسط گردشگران بر آگاهی برند و تصویر برند تاثیر معناداری دارد. همچنین آگاهی برند بر کیفیت ادراک شده ؛ تصویر برند بر کیفیت ادراک شده ؛ کیفیت ادراک شده بر وفاداری به برند تاثیر مثبت و معناداری دارد.اده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی" آزمون رگرسیون خطی" با استفاده از نرم افزارSpss20استفاده شده است.

    کلیدواژگان: رسانه های اجتماعی، مقاصد گردشگری، آگاهی از برند، تصویر برند
  • تحلیل نشانه-معناشناختی ارتباطات غیرکلامی در سیره فرماندهی شهید سلیمانی (موردمطالعه عکس های سردارشهیدقاسم سلیمانی)
    امیدعلی مسعودی* صفحه 8

    زمینه وهدف تحقیق:

    پس ازشهادت سردارقاسم سلیمانی وتشییع جنازه میلیونی،بسیاری ازمحققان درجستجوی علت ودلایل محبوبیت شهید وشکل گیری مکتب سلیمانی برآمدند. دراین تحقیق،هدف شناخت ارتباطات غیرکلامی،سردارشهیدقاسم سلیمانی به عنوان یکی از دلایل محبوبیت شهید برای آشنایی فرماندهی نیروها و مدیران جامعه با این گونه از ارتباطات در برقراری ارتباط با نیروها ومردم درجامعه است.

    روش تحقیق: 

    این تحقیق یک تحقیق کیفی است است که با نشانه -معناشناختی انجام شد. واحد تحلیل یک عکس می باشد. ازمیان 121عکس از عکس های موردبررسی تعداد 16عکس به صورت هدفمند انتخاب شدند تا با توجه به الگوی تحقیق و حوزه های ارتباط غیرکلامی به تحلیل آن ها پرداخته شود.نتایج تحقیق نشان داد که ارتباطات غیرکلامی سردارشهید قاسم سلیمانی مشاهده شده درعکس های نمونه، الگویی مطلوب درارتباطات غیر کلامی است که می تواندسرمشقی برای فرماندهان ورزمندگان جبهه مقاومت اسلامی باشد. درتحلیل نشانه-معنا شناختی عکس های برجای مانده ازشهید، ازمیان هشت حوزه ارتباطات غیرکلامی در الگوی تحقیق، شش حوزه شامل حرکت شناسی، حریم شخصی، پیام های بساوایی، پوشش، رنگ، ونشانه ها ونمادها درعکس های نمونه مشاهده وتحلیل شدند.تنها دو حوزه فرازبانی وزمان به دلیل محدودیت تصاویر وعدم ثبت درعکس ها مشاهده نشد.

    کلیدواژگان: سردارشهیدسلیمانی، ارتباط غیرکلامی، فرماندهی، نشانه، معناشناختی
  • نقش توانمند سازی منابع انسانی در اجرای راهبردهای مهندسی فرهنگ اقتصاد مقاومتی در دیدگاه مقام معظم رهبری مدظله العالی (مطالعه موردی: اعضای هیات علمی دانشگاه)
    حسن سلطانی*، سجاد نیکخو صفحه 9

    کشور ایران به واسطه تحریم های صورت گرفته توسط آمریکا و غرب نیاز به سیستم اقتصادی دارد که همواره تامین کننده نیازهای جامعه باشد. هدف این پژوهش بررسی نقش توانمندی منابع انسانی در اجرای راهبردهای مهندسی فرهنگ اقتصاد مقاومتی می باشد. روش پژوهش توصیفی- پیمایشی و جامعه آماری اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بوده که تعداد آنها 470 نفر می باشد. با استفاده از جدول مورگان حجم نمونه برابر212 نفر تعیین گردید. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه استاندارد توانمند سازی منابع انسانی مقیمی و رمضان(1390) و پرسشنامه محقق ساخته راهبردهای مهندسی فرهنگ اقتصاد مقاومتی بود که با استفاده از روش نمونه گیری غیرتصادفی در دسترس توزیع گردیده است. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های همبستگی، تحلیل واریانس و رگرسیون صورت گرفته است. نتایج پژوهش نشان داد که بین توانمندی منابع انسانی و اجرای مهندسی فرهنگ اقتصاد مقاومتی در سه سطح آرمانی، موجود و هدف رابطه معناداری وجود دارد. هم چنین بین دیدگاه اعضای هیات علمی دانشگاه در زمینه اجرای راهبردهای مهندسی فرهنگ اقتصاد مقاومتی تفاوت معناداری وجود دارد. توانمند سازی منابع انسانی خصوصا در دانشگاه ها، بستر مناسبی را برای اجرای راهبردهای مهندسی فرهنگ اقتصاد مقاومتی فراهم می آورد و بر مسیولان جامعه و اولیای امور است که اجرای مهندسی فرهنگ اقتصاد مقاومتی را در دستورکار قرار دهند.

    کلیدواژگان: توانمندی منابع انسانی، مهندسی فرهنگ، اقتصاد مقاومتی، مهندسی آرمانی، مهندسی موجود
  • روش های اقناع مخاطب در مجموعه مستند تلویزیونی روایت فتح
    یوسف قاسمی*، مرتضی اسماعیلی طبا، مجید مبینی مقدس صفحه 10

    فیلم های مستند تلویزیونی با موضوع جهاد و شهادت یکی از انواع پیام هایی است که به منظور آگاهی مخاطب در زمینه دفاع مقدس و محور مقاومت از سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش می شود. سید مرتضی آوینی یکی از اولین تولیدکنندگان این عرصه است. در دوران حیات او، مجموعه مستند تلویزیونی روایت فتح ، بدون آنکه مخاطبان نامی از او و همکارانش بدانند، در بیش از هفتاد قسمت بر روی آنتن رفت. در این فیلم ها از گفتارمتن به منظور انتقال پیام به مخاطب استفاده می شد. این تحقیق با هدف مورد پژوهش قراردادن منتخبی از این فیلم ها و استخراج روش های اقناعی به کار رفته در گفتارمتن آنها با روش کیفی و با رویکرد تحلیل مضمون انجام می شود. بدین منظور از طریق نظرسنجی از کارشناسان رسانه ای آشنا با آوینی و آثارش، پنج قسمت با نام های شب عاشورایی، پاتک روز چهارم، رضا، قسمت پنجم از مجموعه شهری در آسمان، و قسمت دوم فیلم با من سخن بگو دوکوهه به عنوان موثرترین آثار برای مطالعه انتخاب شد. سپس از طریق سطرخوانی گفتارمتن، مضمون های پایه مرتبط با موضوع اقناع با استفاده از نرم افزار MAXQDA 2020 مشخص گردید و بعد با تحلیل آنها، مضامین سازمان دهنده و فراگیر موجود در آن حاصل شد. بنا بر یافته های تحقیق، آوینی از طریق ارتباط مستمر با مخاطب در قالب گفتارمتن، به کارگیری نمادها و پویاسازی فضای گفتارمتن، سعی در اقناع مخاطب با استفاده از تکنیک های نگارشی دارد.

    کلیدواژگان: روش های اقناع مخاطب، فیلم مستند:، گفتارمتن، روایت فتح، مرتضی آوینی
|
  • Presenting the ideal model of the security system in the Islamic government
    Mohammed Hossain Shadmanfar, Mohammed Hosein Alipoor * Page 1

    Social systems are a purposeful arrangement of interconnected elements and components in line with the goal of governance, and the effectiveness of governance depends on providing a coherent model of the desired image of each of the mentioned systems based on its theoretical foundations. Meanwhile, "security" as one of the most basic sub-systems of the "politics and governance" system, due to its direct influence on the regulatory role of other systems, has a higher priority for designing the ideal model. The current research is trying to answer the question, "What is the model of the ideal security system in the Islamic government based on the thought of the Supreme Leader?" to answer In terms of research philosophy, the current research is interpretive and based on data interpretation; And in terms of the goal, it is a developmental research. The research approach of this research is an inductive approach and researchers have been looking for a pattern based on data interpretation. In this regard, 160 speeches of the Supreme Leader, in which the issue of security has been discussed, have been collected and analyzed using thematic analysis method. A total of 122 identifiers were extracted from these sources and then grouped into 20 basic themes and finally 4 themes of "security basics", "security conceptual framework", "principles and values governing security" and "security implementation" as Overarching themes have been selected.

    Keywords: Security, System, Islamic government, Supreme Leader, thematic analysis
  • Applying the indicators of Shahid Soleimani's command model in police command
    Ebrahim Davoodi Dehaghani * Page 2

    Leadership in military and law enforcement organizations is a subject that requires coordination with successful command models at the national and international levels. One of the successful and outstanding models of command in the history of the Islamic Revolution of Iran and the international face of resistance is the model of the command of Martyr General Qassem Soleimani. 408 indicators of the leadership style of line commanders were compared with 154 indicators of Shahid Soleimani's leadership model. Data analysis was done descriptively. In total, 26 unique indices were obtained in the comparison of spiritual and value dimensions, 48 ​​unique indices in the comparison of command and management dimension findings, and 28 unique indices in the comparison of individual and behavioral dimension findings. Based on the results obtained from matching the indicators of the commanders of the line with the leadership model of Martyr Soleimani in the spiritual and value dimension, although the indicators of determination and perseverance, fairness, calmness, commanding good and forbidding evil, non-exaggeration in matters are among the specific indicators of leadership style. but among the specific indicators of martyr Soleimani's leadership model, central martyrdom, eagerness, and desire for martyrdom, readiness for martyrdom, insight, idealism and freedom, simplicity of life, avoidance of luxury and aristocracy are among the most prominent spiritual and valuable characteristics of martyr Soleimani. It has been placed in the leadership style of university commanders and special attention has been paid to it.

    Keywords: Command indicators, police command, Shahid Soleimani command model, line commanders, Amin University of Police Sciences
  • Extracting metaphors of commanders based on the thought of the Supreme Leader
    Ehsan Mollanouri Shamsi *, Khalil Noruzi, Mohammad Mahdi Montazeri, Ahmad Makhdoumi Page 3

    Command, leadership and management are among the topics that have occupied the minds of many thinkers. But what really shows the truth of command and leadership in the reality of history is the role of commanders and leaders in the security, honor, authority and progress of countries and nations. Therefore, this article seeks to analyze the Supreme Leader's thought using the method of basic theorizing and explain military leadership from His Holiness's point of view. In this study, all the statements, rulings and letters of Imam Khamenei (as) officially published on His Holiness's website since 1988 were examined. 322 concepts, 40 categories and 12 category-based metaphors were extracted and then ranked according to Hierarchical Analysis (AHP) questionnaires in two rounds of expert opinion questionnaire distribution. The results of this study show that according to the three components of metaphor clarity, reading and maximum compliance with the expectations of the leadership and its function in practice, the metaphor of "jihadist" was introduced as the most appropriate metaphor from the perspective of experts.

    Keywords: Management, Command, Leadership, Metaphor, jihadist
  • Analyzing the process of socializing Islamic Revolution values, opportunities and challenges;With emphasis on the students of Islamic Azad University, Science and Research Unit of Tehran
    Ahmad Bakshaish Ardestani *, Ali Hamzehpour, Mohammad Tohidfam, Mustafa Abtahi Page 4

    The transmission of social values and norms takes place during a process called "socialization". Although socialization has a different process in its different stages, it is permanent. The most important function of socialization is the rule of values over the social actions of the members of the society. The values of any society are maintained and promoted through the process of socialization. Institutions in charge of socialization include a range of family, school, university, media, etc., each of which performs its own special task in the matter of socialization.n this article, focusing on the role and function of socialization in the university, an attempt has been made to answer the main question that: "The process of socializing the values of the Islamic Revolution in the students of the Islamic Azad University, Tehran Science and Research Unit, in the last four decades in Iran. How can it be explained based on the structure-agent theory?" The answer was given with the descriptive-analytical method, thematic analysis and the Foundation's data method.Based on the proposed model obtained from the foundation's data method based on the Strauss-Carbon approach, in the Science and Research Unit of Islamic Azad University, while examining the causal conditions, positive and negative intervening and contextual factors, positive and negative strategies were presented and the consequences were expressed.

    Keywords: Model, Socialization, values of the Islamic Revolution, Science, Research Unit, University
  • -The cybernetic model of occupational, social and individual performance balance of professional employees of Melli Bank of Iran
    Fahime Alikhani *, Hassan Amiri, Ghanbar Amirnejad Page 5

    The aim of this research was to determine the cybernetic model of the balance of occupational, social and individual performance of the professional employees of Bank Melli Iran. In terms of purpose, it is practical and in terms of nature, it is exploratory research. The statistical population of this research is a community including specialists and experts in the field of work-life balance. The research tool was semi-structured interview. Using the grounded theory method, the data obtained from the interviews conducted with 15 specialists, experts and skilled people of the National Bank of Iran were conducted during three stages of open (initial), central and selective (selective) coding. Open codes include 93 concepts and core codes include seven major categories, in which factors such as: monitoring and control, loose and hard links, interactions, decision-making, hierarchy, leadership and balance in management were identified. We continued conducting interviews until we reached the point of theoretical saturation, that is, conducting a new interview did not lead to the creation of a new code, and this indicates the reliability of the current research. Also, the discovery and inspection was carried out by going back and forth. The research results showed that in contextual conditions, factors such as loose and hard ties (strong relationship, weak relationship) and interactions (upstream interaction, downstream interaction); In causal conditions, factors such as decision-making (individual decision-making, collective decision-making) and hierarchy (individual feedback of hierarchy, collective feedback of hierarchy) and in intervention conditions, monitoring and control factors (corrective, guiding) were identified.

    Keywords: Work-life balance, cybernetics, job performance, social performance, individual performance
  • Examining the requirements for the realization of Islamic society in the thought of the Supreme Leader
    Rasoul Mollaei *, Gholamreza Behrooze Lak Page 6

    From the point of view of Islam, unlike the western views, both the individual and the society have originality. In this framework, issues such as resistance and virtues such as collectivism, sacrifice, self-sacrifice, helping one another find meaning and meaning in practice. The aim of the current research was to reconstruct the meaning of the Islamic society from the perspective of the Supreme Leader and to present its paradigmatic model based on the data theory of the foundation. The data of the current research were extracted from the statements of the supreme leader of the revolution related to the issue and subject of the research, which was followed up with a targeted method until theoretical saturation. After analyzing the data, and transitioning from the initial coding stage, the central and selective theory of Islamic society has been shown in the form of a visual model with an emphasis on causal conditions, contextual conditions, intervening conditions, strategies and consequences. The findings of the research showed that various factors including fundamental, social, cultural, political and economic requirements can be effective in the realization of Islamic society. According to the results of the present research, it can be said that in the case of cooperation and coordination of agents and people in the Islamic system, we can hope for the realization of the Islamic society as one of the processes of the realization of the new Islamic civilization in the thought of His Holiness.

    Keywords: Islamic Society, Supreme Leader, Grounded theory
  • investigate the effect of interaction between social media communication, brand equity and brand interaction in tourism destinations (Case study: Zanjan province)
    ABBAS MAHMOUDI *, Alborz Hajikhani Page 7

    The purpose of this study was to investigate the effect of interaction between social media communication, brand equity and brand interaction in tourism destinations (Case study: Zanjan province). The research method is survey-descriptive. The statistical population of the study includes tourists of Zanjan province. A total of 385 of these tourists participated in the study. Non-random sampling was available. Descriptive statistics and inferential statistics of "linear regression test" using Spss20 software were used to analyze the data. Based on the results of this study, it can be said that social media communication produced by the Tourism Organization has a positive and significant effect on brand awareness and brand image. Social media communications produced by tourists have a significant impact on brand awareness and brand image. Also brand awareness on perceived quality; Brand image on perceived quality; Perceived quality has a positive and significant effect on brand loyaltysocial media communication produced by tourism organization, social media communication produced by tourists, brand awareness, brand image, perceived quality, brand loyalty

    Keywords: social media communication, brand awareness, brand image, perceived quality, brand loyalty
  • Semantic analysis of non-verbal communication in the biography of General martyr Ghasem Soleimani
    Omid Ali Masoudi * Page 8

    Background and purpose of the research: 

    After the martyrdom of General Ghasem Soleimani and the funeral of millions, many researchers sought the cause and reasons for the popularity of the martyr and the formation of the Soleimani school. In this study, the purpose of recognizing the non-verbal communication martyrdom of General Ghasem Soleimani as one of the reasons for the popularity of the martyr is to familiarize the commanders of forces and community leaders with this type of communication in communicating with the troops and the people in society.Research

    Method

    This research is qualitative research that was done with sign-semantic. The analysis unit is a photo. Out of 121 photos, 16 were purposefully selected to be analyzed according to the research pattern and areas of non-verbal communication.The results showed that the non-verbal communication of the martyrdom of General Ghasem Soleimani observed in the sample photos is a desirable model in non-verbal communication that can be an example for the commanders of the Islamic Resistance Front. In the sign-semantic analysis of the surviving photographs of the martyr, among the eight domains of non-verbal communication in the research model, six domains including kinematics, privacy, sentimental messages, cover, color, signs, and symbols were observed and analyzed in the sample photographs. Only two domains Metalanguage and time were not observed due to limited images and non-recording in photos.

    Keywords: General martyr Soleimani, non-verbal communication, Command, sign, semantic
  • The Role of Empowering Human Resources in the Implementation of Resistance Economy Culture Strategies from the Perspective in the Supreme Leader (Case Study: University Faculty Members)
    Hassan Soltani *, حسن Nikkhoo Page 9

    Iran needs an economic system that always meets the needs of society due to sanctions imposed by the United States and the West. The purpose of this study is to investigate the role of human resource empowerment in the implementation of engineering strategies for the culture of resistance economics. The research method was descriptive-survey and the statistical population was the faculty members of Islamic Azad University, Shiraz Branch, whose number is 470 people. Using Morgan table, the sample size was 212 people. Data collection tools were the standard human resource empowerment questionnaire of Moghimi and Ramadan (2011) and the researcher-made questionnaire of engineering strategies of culture of resistance economy, which was distributed using non-random sampling method. Data analysis was performed using correlation, analysis of variance and regression tests. The results showed that there is a significant relationship between human resource capability and the implementation of resistance economy culture engineering at three levels: ideal, existing and purpose. There is also a significant difference between the views of university faculty members on the implementation of engineering strategies for the culture of resistance economics. Empowerment of human resources, especially in universities, provides a good platform for the implementation of cultural engineering strategies of the resistance economy, and it is incumbent on community leaders and parents to put the implementation of engineering culture of the resistance economy on the agenda.

    Keywords: Human resource capability, culture engineering, Resistance Economics, ideal engineering, existing engineering
  • The methods of persuading the audience in the TV documentary series Rewayat Of Fat'h narration.
    Yousef Qasemi *, Morteza Esmaeili Taba, Majid Mobini Moqaddas Page 10

    TV documentaries on Jihad and Martyrdom are one type of the messageses that are broadcasted by the Islamic Republic of Iran Broadcasting Organization in order to inform the audience about the holy defense and the axis of resistance. Seyed Morteza Avini is one of the first producers in this field. During his lifetime, the TV documentary series named Rewayat of Fat’h aired in more than seventy episodes without the audience kenning about him and his colleagues. In these movies, narration was used to convey the message to the audience. This research is carried out with the aim of researching some selection of these films and extracting the persuasive methods used in their narration with a qualitative method and a theme analysis approach. On this purpose, through a survey of media experts who are familiar with Avini and his works, five episodes named Shab Ashurai, Pathek Rooz Chahar, Reza, the fifth episode of Shahri Dar Asman, and the second episode of Talk to Me Dokuhe, were selected as the most effective works for study. Then, by reading the narration line by line, the basic themes related to the subject of persuasion were identified by using MAXQDA 2020 software, and then by analyzing them, the organizing and inclusive themes were obtained. According to the findings of the research, Avini tries to convince the audience through continuous communication with the audience in the form of narration, using symbols and dynamizing the space of the narration within writing techniques.

    Keywords: Methods of persuading the audience, documentary film Narration, Rewayat of Fat'h, Morteza Avini